Provider O2 bevestigt HTC One X+

In een gelekte brochure van de Engelse telecom provider O2 zien we de HTC One X+ weer opduiken. Bovendien staan er ook wat technische specificaties bij en ook leuk om te weten: de prijs. Het toestel zal bij O2 als los toestel voor £479,99 verkocht worden (dit is ongeveer €600,-). De prijzen met abonnement zijn nog niet bekend. Verder zijn de specificaties niet erg verassend: 8MP camera, 1,7 GHz quad core processor en Android 4.1 Jelly Bean OS. Alleen de 64GB intern geheugen is meer dan we tot nu toe verwachtte.

De verwachting was dat het toestel in 2 varianten zou komen, 16GB en 32GB, maar nu blijkt er dus in ieder geval een 64GB versie te komen. Het zou goed kunnen dat er ook nog een versie met minder opslaggeheugen komt. Overigens krijg je er ook nog 25GB aan gratis opslaggeheugen bij op Dropbox. Coming Soon is de enige verwijzing naar de release datum, maar aangezien de brochure zelf nog niet officieel verspreid is, zegt dit weinig over een release datum.

(met dank aan Android Guys.com)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Reacties (1)

peter5 oktober, 2012 om 6:04 am

ik heb zelf een nexus ik vind jelly bean grote rotzooi , ik snap niet dat de makers ervan dat zelf niet zien , als je je toestel aan zet trilt het van alle kanten terwijl ik mijn trilfuncie uit heb staan , en dan de reclame die je overdonderd ik word er ziek van die rotzooi , als ze nu eens een een metalen toestel maken , met een goed en stand vast besturings programma , voor die 675 euro , moet toch kunnen, maar het is allemaal plastick en jelly bean is veel te flotterig

Laat van je horen... Geef een reactie!

Jouw Reactie