HTC One X sleept al twee awards in de wacht tijdens MWC

Het Mobile World Congress 2012 is voorbij en de techwereld maakt de balans op van dit jaar. Voor velen was de aankondiging van de HTC One serie het hoogtepunt van het evenement dit jaar, met als absolutie topper de quad-core HTC One X. Hier zijn meer mensen het mee eens, want tijdens het MWC heeft de One X al twee awards gewonnen van twee prestigieuze bladen. Zo behaalde het toestel de prijzen “Beste smartphone van het MWC” en “Beste van de show” binnen.

En dit ondanks dat de HTC One X nog niet eens officieel is gelanceerd. Al kon de aanwezige pers tijdens het MWC wel de nieuwe toestellen al even testen. Laptop Magazine gaf de quad-core draaiende HTC One X met ImageSense en Beats Audio de award voor “Best Smartphone of MWC” en Tom’s Hardware voor “Best in Show”.

HTC laat op haar blog weten zeer verheugd te zijn met deze prijzen en bedankt iedereen voor een geweldig Mobile World Congress.

Dat belooft wat voor de toekomst!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (6 votes cast)

Reacties (4)

hanhtconex6 juni, 2012 om 8:53 am

Dat is wel logisch ook goede camera mooi scherp beeld, niet te groot en audio beats, Galaxy S3 is ook een super smartphone met veel nieuwe opties moeilijk dus

HansOneX6 juni, 2012 om 7:30 pm

ik heb verkeerde naam ingetyped moet HansHtcOneX zijn sorry

HansOneX19 juni, 2012 om 9:47 am

ik denk dat ik maar weer eens in diversen winkels ga kijken of de 2 top modellen de Htc One X en de SamsungGalaxySIII in de winkel zijn dan kan ik ze zelf vergelijken ben over allebij de toestellen zeer te spreken.

HansOneX19 juni, 2012 om 9:48 am

heeft de Htc One x trouwens ook S beam en Smart Stay en Tec Tiles wil ik wel eens weten, weten jullie dat

Laat van je horen... Geef een reactie!

Jouw Reactie